Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında örgüda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi dâhilin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

kaynağı bileğteamültir]

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya düz kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve Yangın Merdiveni Kapısı kapıyı son kapatması gerekir.

Horda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

üste, Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, haricen esaslamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil kalıp önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şarka Yangın Merdiveni Kapısı koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, içinde mevcut insanlarla yanında değerli eşyaları sahabet etmek hesabına…

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page